menu
  • gratis thuisbezorgd in NL vanaf 50,-

  • thuis binnen 2 werkdagen

menu

categorieën

over D&P parfum

meer sensatie in huis met diffusers

shop nu
De lekkerste geuren voor hem

ontdek
je favoriete
geuren

  • gratis thuisbezorgd in NL vanaf 50.-

  • thuis binnen 2 werkdagen

ontdek geuren voor je auto

frisse geur in je auto, elke dag weer

shop nu
Accessoires

kamer diffusers

geef elke ruimte in je omgeving een unieke geur

De luxeuze geuren op basis van etherische oliën zijn een ware aanwinst voor elke kamer, in elk huis. Ontdek snel de verleidelijke en aangename geuren van D&P Parfum Enschede.

kamersprays

verwijder nare geurtjes met onze kamersprays

Geef elke ruimte een positieve gloed met de heerlijke en krachtige kamersprays van D&P Parfum. Met hun unieke samenstelling en krachtige spray zijn de kamersprays ideaal om te gebruiken in bijvoorbeeld wachtkamers, woonkamers en gangen.

heerlijke colognes

om je op te frissen

shop nu
Heerlijke colognes

Meer sensatie met accessoires voor elke ruimte.

Het kan ieder van ons wel eens overkomen: je huis, kantoor of auto heeft een onaangename geur gekregen. Vooral in de wintermaanden ervaren mensen vieze geurtjes in ruimtes waar ze zich dagelijks in bevinden. De accessoires van D&P Parfum Enschede bieden de ideale oplossing aan om de onaangename geuren te verdrijven.

 

D&P Parfum Enschede beschikt over een uitgebreid assortiment met accessoires om elke ruimte in je woning, kantoor of auto om te toveren tot een heerlijke oord met de lekkerste geuren. Wil je graag de vieze geurtjes in je auto neutraliseren? Of wil je graag rijden in een lekker ruikende auto? De heerlijke autoparfums zijn uitermate geschikt om een aangename geur te creeëren in jouw auto. Of wil je graag met behulp van de kracht van geur sensitiviteit een positieve gloed geven aan een ruimte? De kamersprays van D&P Parfum Enschede zijn daar uitermate geschikt voor. Creëer een heerlijk kruidige omgeving met de Vanilla kamerspray of breng de frisheid van de oceaan in elke ruimte met Ocean Fresh kamerspray. Hou je van zoete geuren? Dan is de Melon kamerspray wat je zoekt! Een kleine tip: spray één van de heerlijke kamersprays een aantal keren op een koude radiator of lamp, zodat de slapende geur langzaam vrijkomt bij opwarming. Zo hoef je niet elke keer te sprayen en blijf je genieten van de lekkere geur!

 

Geef je huis het geschenk van een luxueuze geur met de kamer diffusers van D&P Parfum Enschede. De heerlijke geuren zijn op basis van etherische oliën gemaakt en houden daarmee hun lekkere geur lang vast. De houten stokjes verspreiden de geur op een geleidelijke en aangename manier door de hele ruimte waar je de fles neerzet. Breng de frisse sensatie van Lavender kamer diffuser in je huis of ga voor de zoete geur van Red Fruits kamer diffuser.

 

Sinds een korte tijd biedt D&P Parfum Enschede ook heerlijke colognes aan om jezelf op te frissen. Deze eau de colognes kun je gebruiken bij verschillende behandelingen. Zo kun je de cologne, ook wel kolonya of reukwater genoemd, gebruiken om je lichaam op te frissen op een warme zomerse dag. Of gebruik het als finisher na een heerlijke hamam-behandeling om helemaal tot rust te komen. Ook is de cologne geschikt om de handen te desinfecteren en op te frissen. Ze zijn zowel door mannen als vrouwen te gebruiken. Probeer eens de Gemarmerde Citroen Eau de Cologne die de verfrissing van citroen met zich meebrengt. Of probeer de Mandarijnen Eau de Cologne die de zoete, krachtige en frisse geur van mandarijnen bevat waarmee je volledig tot rust zal komen. Bekijk snel het assortiment en bestel veilig en makkelijk via onze online shop. Ook kun je alle geuren vinden in onze shop waar we je graag welkom heten. Onze experts helpen je graag met al je vraagstukken!